Door zowel yin (verstilling) als yang (beweging) toe te voegen, komen body, mind & soul weer in balans. Tijdens deze yoga retreat Ibiza 2021, Mariposa by One Day Retreat Ibiza x Nyepi, waar je weer thuiskomt bij jezelf.

yoga retreat ibiza 2021

Dit is MARIPOSA by One Day Retreat Ibiza x Nyepi

5 of 6 overnachtingen in een super-de-luxe Ibiza-villa met zwembad en sauna.
✓ Afwisselend programma van vijf dagen en de zesde nacht kun je op basis van logies verblijven (dit is inbegrepen in de prijs).
Stilte ochtenden.
Miracle morning (dit wil je thuis ook).
6 yogasessies in verschillende stijlen (o.a. yin & yang).

Meditaties, ademhalingsoefeningen & mindfulness.
Ademworkshop met ijsbad door Wim Hof instructeur Suzanne Boersma.
Deeprelax Yoga Nidra-sessie.
Reiki Group Healing.
Hike door de schitterende natuur van Ibiza.
Visionboard workshop.
Vegetarisch & vegan eten, 3x per dag bereid door een chef.
High Intensity Interval Training (de hartslag gaat omhoog).
✓ Genoeg vrije tijd om te relaxen.
Magische closing ceremonie op de laatste avond.
✓ Wetenschap & spiritualiteit komen samen.
✓ 
Van 14 tot 19 of 20 november, 2021.

De belofte van de yoga retreat ibiza 2021, Mariposa by One Day Retreat Ibiza x Nyepi

Voor wie is deze yoga retreat Ibiza 2021 bedoeld?

Ik vergelijk onszelf vaak met jongleurs. Zoveel ballen houden we in de lucht. Alleen wat als alle ballen tegelijkertijd aandacht willen? Wie geef je dan het meeste aandacht en wie rolt er ver bij jou vandaan?

Waar plaats jij jezelf hier in dit alles? De yoga retreat Ibiza 2021, Mariposa verbindt het Oosten met het Westen. Soms praktisch, soms luchtig en soms diep. Nuchter en bewust, stilte en beweging, wetenschap & spiritualiteit. Deze retraite is net als wij allemaal: vol tegenstellingen die samen balans vormen.

Enerzijds hebben we beweging nodig en anderzijds stilte. Weet je wel wat goed voor je is, maar heb je een duwtje nodig? Of weet je het allemaal even niet meer? Dit is het moment om de resetknop in te drukken en het leven te leiden waar jij het gelukkigste van wordt. Volledig vanuit je hart en vele malen minder vanuit je hoofd.

Waarbij je leert hoe te ontspannen, los te laten en te voelen. Ook al doet dat soms pijn. Tijdens de Mariposa retreat is er ruimte voor alles dat er is, in een veilige setting. Zodat je de ruimte krijgt om je te ontpoppen tot een vlinder

Wat anderen zeggen over Lauri 

"

Het beste cadeau aan jezelf is een retreat bij Lauri. Of dat nou een halve dag, een hele of een week is. Lauri heeft een fijne kalme energie bij zich, waardoor ik me elke keer weer direct rustig voel worden. Ik heb tientallen yogasessies en meditaties van haar bijgewoond en inmiddels ook reiki gekregen, maar in woorden uitleggen wat het met je doet blijft lastig. Ik kan alleen maar zeggen: gun het jezelf en ga het ervaren."

Esmée Noëlle

Journalist & influencer

"

Vanaf het eerste moment vond ik de Reikisessie met Lauri betoverend. Meteen toen ik ging liggen, voelde ik direct dat ze met mij aan de slag ging. Het voelde alsof ik in een diepere versie van mezelf terecht kwam. Alsof ik meteen in het diepste punt van een meditatie gezogen werd. Het was bovenal heel liefdevol en ik voelde mij onoverwinnelijk.”

Jessie Jazz

Founder She Flore

yoga retreat ibiza 2023

"

Lauri weet als geen ander gevoel en fun met elkaar te combineren. Door haar gevoeligheid en empathisch vermogen, geeft zij je het gevoel van veiligheid. Hierdoor kan ik mij volledig openstellen, overgeven en ervaren dat alles goed is zoals het zich aandient. Naast de rust die Lauri overbrengt, is er ook ruimte voor joy en sparkles. Door deze combinatie voel ik me altijd weer opgeladen en positief na een sessie van Lauri!”

Melanie

Yogadocente en (adem)coach

Mariposa by One Day Retreat Ibiza x Nyepi

Prijzen yoga retreat Ibiza 2021

Alle prijzen zijn per persoon en op basis van een gedeelde kamer of cabana. Wil je liever niet delen én alleen slapen? Dan betaal je een eenpersoonstoeslag van 50%. 

Let op: de retreat gaat door vanaf twaalf personen. Wacht dus nog even met het boeken van vliegtickets. We geven je direct een seintje wanneer de vliegtickets geboekt kunnen worden. 

Op basis van een gedeelde kamer. Ben je met drie of vier personen? We hebben fijne opties om jullie bij elkaar te plaatsen. Mail naar: info@onedayretreatibiza.nl

ik wil nu boeken

Er zijn drie kamers beschikbaar op eenpersoonsbasis. Je betaalt dan een extra fee van 50% op de gemiddelde prijs, waardoor je extra privacy hebt en je jezelf helemaal kunt terugtrekken. 

ik wil nu boeken

Nog een paar reviews 

''Een betere en zachtere landing op dag 1 van onze vakantie op Ibiza konden we ons niet wensen. Jouw liefdevolle en afgestemde yogales gaf ons meteen het gevoel van thuiskomen op het eiland en in onszelf. En hoe bijzonder was jouw cadeautje in de vorm van een reiki healing waarin je ons meenam naar de ongeziene wereld. Muchos gracias🙏. Wij wensen je heel veel liefde en geluk.''

Nicole

''Erg mooi hoe je de ochtend vorm hebt gegeven 🙏🏻Je liefde, space en zijn hebben het bijzonder gemaakt ✨. Good times ahead. Trust yourself and read the signs 🙏🏻💫''

Daphne

Wat was dit heerlijk en voor herhaling vatbaar. Lauri haar begeleiding is zo rustgevend en ze heeft een hele fijne energie/aura. Echt een aanrader ❤️.

Kaylee

Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen

Wat is inclusief in de retreat? En wat is exclusief?

De Mariposa yoga retreat Ibiza 2021 van One Day Retreat Ibiza x Nyepi omvat het volgende.

Inclusief:
- 5 of 6 overnachtingen (het programma duurt 5 dagen, waarbij je op vrijdag 19 november na het ontbijt rechtstreeks naar Amsterdam kunt vliegen. Of verblijf op basis van logies nog tot zaterdagochtend 20 november, 09:00. Je kunt op het moment van schrijven niet rechtstreeks vliegen op zaterdagen, maar wellicht dat hier nog verandering in komt. 
- aankomst vanaf 12:00 op zondag 14 november. Deze dag is lunch+diner inclusief.
- overige dagen ontbijt/lunch/diner bereid door een chef
- op de 6e dag, de dag van vertrek (19 november) wordt er ontbijt geserveerd. Daarna stopt het programma en kun je nog een extra nachtje blijven slapen tot zaterdagochtend 20 november, 09:00 (op basis van logies).
- zes yogasessies
- Wim Hof ademworkshop door Suzanne Boersma met ijsbad
- Visionboard workshop
- Deeprelax Yoga Nidra-sessie
- Reiki Group Healing
- onbeperkt thee, water en elke dag een verse juice.

Exclusief:
- vliegtickets
- vervoer van en naar de luchthaven
- mocht je er dagelijks op uit willen, dan raden wij het aan om een auto te huren via MotoLuis of DoYouSpain. We brengen graag deelnemers met elkaar in contact om auto's en taxi's te delen.

Hoe kom ik bij de locatie?

Wij raden het aan om een auto te huren, deze kun je eventueel met andere deelnemers delen. 

Ook is het mogelijk om met de taxi van en naar de locatie te reizen. Deze kost ongeveer 40 euro per rit. Indien wij je vluchttijden weten, kunnen we kijken of je gekoppeld kan worden aan andere deelnemers, zodat de kosten gedeeld kunnen worden. 

Ik weet niet zeker of de yoga retreat ibiza 2021 wel geschikt is voor mij?

Of je nu een burn-out hebt, aan het rouwen bent, liefdesverdriet hebt of even niet zo lekker in je vel zit. Tijdens de Mariposa retreat bepaal je zelf waar je aan deelneemt of niet. Alle sessies, activiteiten en workshops zijn vrijblijvend. Of wie weet gaat het al supergoed en wil je ontdekken hoe je nog lichter kunt leven. Ook dan is Mariposa de yoga retreat Ibiza 2021, voor jou. 

Kan ik het programma van dag tot dag bekijken?

Wij delen graag een deel van het programma met jou. Dit is een indicatie van hoe een dag eruit ziet. Workshops kunnen namelijk van dag tot dag wisselen, in verband met weersomstandigheden. De dag van aankomst staat vast en de dag erop is een indicatie van het programma.

Zondag 14 november
12:00 check-in
14:00 - 16:00 Openingsceremonie & lunch
16:00 - 17:00: vrije tijd
17:00 - 19:00: landen, inspannen & ontspannen (met o.a. meditatie en ademhalingsoefeningen)
20:00: Diner

Maandag 15 november
08:30 - 09:30: ochtendsessie
09:30 - 10:30: ontbijt
10:30 - 11:30: back 2 nature - in stilte
11:30 - 13:30: hike
14:00 - 15:00: lunch
15:00 - 17:30: vrije tijd
18:30 - 19:15: avondsessie
19:30 - 20:30: diner
20:45 - 21:30 Reiki Group Healing & Yoga Nidra*

* De meeste avonden zijn vrij in te vullen na het diner. Eenmaal zullen wij deze Yoga Nidra & Reiki Group Healing aanbieden.

Ik heb nog nooit yoga gedaan, is dit erg?

Nee, dit is geen enkel probleem. De sessies zijn geschikt voor alle niveaus. Heb je een blessure? Laat het dan weten. 

Hoe gaat het annuleren in zijn werk (o.a. met Covid-19)?

De tijden zijn nog steeds onzeker. Niet alleen voor jou, maar ook voor ons. Wij willen graag zo helder mogelijk zijn wat annuleren betreft. Dit is alleen mogelijk indien:

Alleen in het geval van een wereldwijde lockdown, waarbij er wereldwijd niet meer gevlogen wordt (code oranje en rood zijn dus geen geldige reden om te annuleren - dit geldt zowel voor Ibiza als Nederland). Zullen wij genoodzaakt zijn om de retreat te annuleren, of kan jij annuleren. Mariposa vergoedt in dit geval 90% van de prijs. Dit, omdat ook wij kosten maken die niet 100% worden vergoed vanwege strengere annuleringsvoorwaarden van o.a. de villa/chef etc. Op deze manier zullen we met zijn allen het verlies dragen van 10% per gast en het overige deel vanuit ons -de organisatie-. 

Wanneer er code oranje of zelfs rood geldt of het advies om niet te reizen dan kan de yoga retreat Ibiza 2021 gelukkig gewoon doorgaan. Dit is dan ook geen geldige annuleringsvoorwaarde. 

Negatieve test, waardoor je niet kunt vliegen? Je kunt je hiervoor eventueel laten verzekeren, zodat je dit risico wegneemt. Dit risico ligt bij jou, de gast.

Iemand anders voordragen: indien je wenst te annuleren om welke reden dan ook, dan kun je iemand anders voordragen. Wij rekenen hier geen extra kosten voor (mits er geen speciale dieetwensen zijn, dan rekenen we 50,-). Dit kan tot 72 uur van te voren. Mocht er een wachtlijst zijn, dan kunnen wij natuurlijk met je meedenken.

Lees hier de volledige algemene voorwaarden door.

Hoe zit het met Covid-19 maatregelen?

Schoonmaakrichtlijnen

 • Er worden reinigingsmiddelen gebruikt die effectief zijn tegen het coronavirus.
 • Linnengoed, handdoeken en wasgoed worden gewassen in overeenstemming met de richtlijnen van de lokale autoriteiten.
 • De accommodatie wordt tussen de verblijven door ontsmet.
 • De accommodatiepartner waarmee we samenwerken volgt de richtlijnen van de lokale autoriteiten.

Veiligheidsvoorzieningen

 • Handdesinfecterend middel is beschikbaar 
 • Gasten ondergaan voordat ze naar Ibiza afreizen een test, waardoor zij allemaal negatief getest deelnemen aan de retraite.*
 • Een EHBO-kit is aanwezig.

*Iedereen die op Ibiza aankomt is negatief getest. Waarbij we daarna leven als familie. Er wordt geen 1,5 meter afstand gehouden. 

Kan ik vooraf aangeven waar ik wil slapen?

Het is natuurlijk best spannend om niet te weten bij wie je op een kamer ligt. Aan de hand van een korte vragenlijst matchen wij deelnemers met elkaar. Kom je met drie personen? Dan raden wij de master bedroom aan, hier kunnen drie mensen riant verblijven.

Kom je met vier personen? Stuur ons dan een mail (info@onedayretreatibiza.nl, dan hebben wij een gekoppelde kamer beschikbaar.

Alle slaapkamers beschikken over airconditioning en bijna allemaal hebben een eigen badkamer. De cabana's beschikken over een straalkachel en in de villa is centrale verwarming. 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Via de website kun je direct betalen. Mocht je dolgraag willen en lukt het nu (nog) niet om alles te betalen? Dan overleggen wij graag. We kunnen eventueel een uitzondering maken. Helaas kan dit niet bij iedereen, omdat de villa, chef en andere betalingen vooraf gedaan dienen te worden. 

Stuur een mail naar: info@onedayretreatibiza.nl om te overleggen.

Kan ik speciale dieetwensen doorgeven?

De chef kookt dagelijks vegetarisch/vegan en zoveel mogelijk suikervrij. Natuurlijk is het mogelijk om voedselallergieën door te geven. Zodat hij hier zoveel mogelijk rekening mee kan houden. 

Slaap je zelf op de locatie?

Ja, ik (Lauri Berkhoudt) slaap op de locatie. Tevens heb ik een assistent die mij zal bijstaan en een centraal aanspreekpunt is.

Wat als ik langer wil blijven op Ibiza?

Dat kan natuurlijk. Het is sowieso fijn om een dag eerder aan te komen, zodat je even rustig alleen kunt landen. Huur bijvoorbeeld een plek in de buurt: Hostal La Torre) is een aanrader. Verder zullen wij San Antonio niet aanraden. Dan is Figueretas/Ibiza-stad mooier om te verblijven.

Klik op deze link voor fijne opties om voor of na de retreat te verblijven.

Wat doet het weer in november?

In november is het nog erg aangenaam op Ibiza. Je zou het kunnen vergelijken met de lente in Nederland. Al koelt het vooral in de avond wel meer af. Ook valt er meer regen in november dan in de zomer. Dit terwijl er ook prachtige stranddagen tussen zitten. Neem daarom zowel voldoende warme truien als je bikini, shorts etc mee. 

De villa beschikt zowel over een yogadeck buiten als een binnenruimte. Waarbij wij ons programma flexibel kunnen aanpassen aan de weersomstandigheden.

Wat dien ik mee te nemen naar de retreat?
 • yogakleding
 • sneakers/sportschoenen
 • witte kleding voor de laatste avond, beige of zandtinten mogen eventueel ook.
 • pyjama om in te slapen
 • chillpak
 • zwemkleding
 • zomer en winterkleding (zorg dat je een lekker warme trui of vest meeneemt) + een jas
 • zonnebrand
Contact

Mocht je nog vragen hebben?