Over One Day Retreat Ibiza

One Day Retreat Ibiza is gestart om het gat te dichten tussen een yoga retreat Ibiza van een week en een yogales op Ibiza. Waar een uur yoga vaak niet genoeg is om volledig te ontspannen, doet One Day Retreat Ibiza ontzettend haar best om jou te laten landen en even uit het hoofd te krijgen. Mooie locaties, ontspanning en bewustwording staan centraal. Yoga is dan ook zoveel meer dan de houdingen. Bij One Day Retreat Ibiza gebruiken we zoveel mogelijk tools, waardoor er veel afwisseling is in het programma,

over de half-day retreat
lauri berkhoudt reiki

Lauri berkhoudt
FOUNDER

Als vijfjarige roept Lauri al dat ze later in Spanje gaat wonen. Niet echt onderbouwd, al is er toen al een zaadje geplant. Nieuwsgierig is Lauri altijd geweest en avontuurlijk: dat ook. Na jarenlang als redacteur voor Men’s Health en FHM gewerkt te hebben besluit ze na het volgen van een weekend retreat dat dit haar nieuwe pad is. Ze wil ook retreats organiseren. Dat dit op Ibiza zou zijn weet ze dan nog niet. Ze begint met een yin-yogadocentenopleiding, omdat dit volgens haar de meest therapeutische vorm van yoga is. Yin heeft haar geholpen om door een diepe depressie heen te komen, veroorzaakt door rouw. Had ze maar eerder over de adem en het parasympatische zenuwstelsel geweten. Waarom beschikt niet iedereen over deze kennis? Als Waterman deelt ze graag alles wat ze heeft geleerd en haar reis door yogaopleidingen-landschap gaat verder.

Uitgeleerd is ze nooit en gelukkig kan ze nu al haar kennis en voorliefdes kwijt in haar gedroomde leven. Wanneer ze samen met haar partner de stap maakt om naar Ibiza te vertrekken is One Day Retreat Ibiza snel beklonken. Inmiddels heeft Lauri vooral een grote rol achter de schermen en heeft ze een fantastisch fijn team van One Day Retreat Ibiza-family teachers opgebouwd. 

Nu Lauri zo terugblikt is ze trots op waar ze staat. Eerst geloven, dan zien en dromen, dromen en er achterna: dat is haar motto. Waarbij de week retraite van One Day Retreat Ibiza, de weekend breaks, cacao ceremonies en haar eigen retreat locatie de cirkel rond maken. Ja, deze is ook te huur voor externe retreats & vakanties. Bij interesse, kun je mailen :).

Lau in drie woorden: nieuwsgierig, onbevooroordeeld en zacht.

Yoga cv
- Yin yoga docentenopleiding bij de AALO.
- 200hrs hatha/vinyasa bij Zuna Yoga.
- Restorative yoga & Yoga Nidra 100 hrs via Shantibliss.
- Deeprelax Yoga Nidra basistraining via House of Deeprelax.
- Deeprelax Yoga Nidra Advanced training via House of Deeprelax.
- Basistraining Beter Ademen van Marleen van den Hout.
- Reiki level 1, 2, 3 bij The Wellness Source (Reiki Master).
- Cacao ceremony facilitator & space holder teacher training 50hrs by Innercamp.

Jochem Thijssen fysiotherapeut

JOCHEM THIJSSEN
FOUNDER

Op zijn basisschoolrapporten wordt het al snel duidelijk: de van origine Brabantse Jochem is een echte sportman. De keuze voor het CIOS als vervolgopleiding is snel gemaakt. Tennis (al is het nu padel) was en is nog steeds één van zijn grootste passies en zo werkt hij een tijd als tennisleraar.

Mensen stimuleren, iets leren en vooral helpen, dat vindt Jochem heel fijn. Mede hierdoor én zijn enorme fascinatie voor het menselijk lichaam (en de kracht daarvan), besluit hij verder te studeren om fysiotherapeut te worden.

Na vijf jaar fulltime in Amsterdam als fysiotherapeut gewerkt te hebben leiden lichamelijke klachten en de liefde hem naar Ibiza. Daar werkt hij het eerste jaar als tennisleraar, waarna hij al snel gekaapt wordt door een makelaarskantoor die op zoek zijn naar een betrouwbare sales agent. Zo rolt hij leergierig als hij is in deze fulltime baan bij Ibiza Estates. Waar hij mensen begeleidt om hun dromen waar te maken. Jochem staat niet meer op de vloer van One Day Retreat Ibiza, maar zal altijd de founder blijven.

Jochem in drie woorden: relaxed, behulpzaam en optimistisch.

one day retreat ibiza

Meet the team

Kelly Harbering, One Day Retreat Ibiza

Kelly
Teacher

Yin yoga, mindfulness, coaching, Reiki & Yoga Nidra

Lisanne van den Heuvel, One Day Retreat Ibiza

Lisanne
Teacher

Hatha & Vinyasa yoga, sound healing & Yoga Nidra

Nicole Dooper, One Day Retreat Ibiza

Nicole
Teacher

Elemental Flow, Yin Yoga, Sound Healing, KAP & Reiki