lauri berkhoudt reiki

Lauri berkhoudt
FOUNDER

Als vijfjarige riep Lauri al dat ze later in Spanje zou gaan wonen. Niet echt onderbouwd, al werd er toen wel al een zaadje gepland. Nieuwsgierig is Lauri altijd geweest en avontuurlijk: dat ook. Na jarenlang als redacteur voor Men’s Health en FHM gewerkt te hebben besloot ze na een retreat dat ze deze zelf wilde gaan organiseren en begeleiden. Dat dit op Ibiza zou zijn wist ze toen nog niet. Ze begon bij een yin-yogadocentenopleiding, omdat dit volgens haar de meest therapeutische vorm van yoga is (en ze kon het weten, want dit maakte een belangrijk onderdeel uit om haar depressie door rouw, te overkomen). Gevolgd door 200 hrs hatha/vinyasa op een piepklein eiland Gili Meno, nabij Lombok. Later volgden nog drie Yoga Nidra-docentenopleidingen en haalde zij haar Reiki Master.

 

Uitgeleerd is ze nooit en gelukkig kan ze nu al haar passies (oh, zo cliché) kwijt in haar gedroomde leven. Dat zij samen met haar vriend begon. Toen ze besloten om naar Ibiza te verhuizen was One Day Retreat Ibiza snel beklonken. Dit moest het zijn wat ze zouden gaan doen. Inmiddels doen ze alleen nog de grote events samen.

Nu Lau zo terugblikt is ze trots op waar ze staat. Eerst geloven, dan zien en dromen, dromen en er achterna: dat is haar motto. Waarbij de week retraite van One Day Retreat Ibiza: Mariposa en haar eigen retreat locatie de cirkel rond maken. Ja, deze is ook te huur voor externe retreats & vakanties. Bij interesse, kun je mailen :).

Lau in drie woorden: nieuwsgierig, onbevooroordeeld en zacht.

 

Yoga cv
- Yin yoga docentenopleiding bij de AALO.
- 200hrs hatha/vinyasa bij Zuna Yoga.
- Restorative yoga & Yoga Nidra 100 hrs via Shantibliss.
- Deeprelax Yoga Nidra basistraining via House of Deeprelax.
- Deeprelax Yoga Nidra Advanced training via House of Deeprelax.
- Basistraining Beter Ademen van Marleen van den Hout.
- Reiki level 1, 2, 3 bij The Wellness Source (Reiki Master).
- Cacao ceremony facilitator & space holder teacher training 50hrs by Innercamp.

 

Jochem Thijssen fysiotherapeut

JOCHEM THIJSSEN
FOUNDER

Op zijn basisschoolrapporten werd het al snel duidelijk: de van origine Brabantse Jochem is een echte sportman. De keuze voor het CIOS als vervolgopleiding was snel gemaakt. Tennis was en is nog steeds één van zijn grootste passies en zo werkte hij een tijd als tennisleraar.

Mensen stimuleren, iets leren en vooral helpen, dat vindt Jochem heel fijn. Mede hierdoor én zijn enorme fascinatie voor het menselijk lichaam (en de kracht daarvan), besloot hij verder te studeren om fysiotherapeut te worden.

Na vijf jaar fulltime in Amsterdam als fysiotherapeut gewerkt te hebben leidde lichamelijke klachten en de liefde hem naar Ibiza. Daar werkte hij het eerste jaar als tennisleraar, waarna hij al snel gekaapt werd door een makelaar. Ze zochten een betrouwbare sales agent en zo rolde hij in deze fulltime baan, bij Ibiza Estates. Waar hij mensen begeleidt om hun dromen waar te maken. Ook is Jochem nog steeds bij de grotere events (20+) personen aanwezig van One Day Retreat Ibiza. Waarbij hij als gids tijdens de hike fungeert en bootcampsessies geeft. 

 

Jochem in drie woorden: relaxed, behulpzaam en optimistisch.