Een unieke Ibiza-ervaring; een reis op wielen & voeten, terug naar jezelf.

Deze Ibiza camper retreat special is beschikbaar van 1 september 2024, tot 30 november 2024.

Privé Ibiza camper retreat van een dag

Soms worden er ideeën geboren en soms komen ideeën tot je. Het laatste is het geval tijdens het ontstaan van de samenwerking tussen Master Journey & One Day Retreat Ibiza. Masha, van Master Journey en ik kennen elkaar van een half-day retreat jaren geleden. Wanneer ik haar vertel over mijn eerste week retreat Mariposa, twijfelt ze geen moment en gaat ze mee. Een transformerende week, waar we o.a. een visionboard maken. Wanneer ik Mas (ja, we zijn inmiddels ook vriendinnen) een halfjaar later spreek tijdens het terugkom-moment van de deelnemers via Zoom, is haar leven 100% veranderd. Ze leeft haar visionboard, waar o.a. Ibiza, een camper en vrijheid opstaan. Masha heeft haar baan opgezegd, huis verkocht, camper aangeschaft en gaat reizen. Eerst met de camper naar Ibiza en later naar o.a. India en Nepal waar ze maanden verblijft. Zo ontmoet ze de Dalai Lama en komt ze steeds dichter bij zichzelf.

Wanneer Mas en ik elkaar twee jaar later weer zien en ze vertelt dat ze haar camper met de naam Gaia (moederaarde) wilt verkopen, word ik stil van binnen. Nee, Gaia moet blijven. Masha hoort op Ibiza. Iets in mij vertelt dat we samen mogen gaan werken en al snel ontstaat het idee van een inner journey. Een transformerende reis over Ibiza, dieper tot jezelf. Het idee is geboren: de camper retreat met Masha of om even in Engelse thermen te strooien: Journey Within: Exploring Ibiza by Camper retreat.

Start de Ibiza camper retreat in de ochtend of middag (sunset)

De prive retreat met Masha, laat net zoals onze andere prive retraites, waar we deze blog over schreven, alle ruimte voor intuïtie. Geen strakke dagindeling, maar kijken wat er nodig is. Masha zegt hierover: “Het is mijn wens om jou te laten ervaren en voelen dat het leven veel meer voor jou in petto heeft dan je nu ervaart. En weer te openen voor de magie van het leven.”

Ibiza's meest unieke dag retreat op wielen

Deze Ibiza camper retreat special is beschikbaar van 1 september 2024, tot 30 november 2024.

Prijs: 444,-

Boeken: info@onedayretreatibiza.nl of +31624604024

Tijden:
Ochtend: van 09:00 tot 15:00/16:00
Middag/avond: 14:00 - 20:00/21:00