fbpx

Privé retreat Ibiza

privé retreat ibiza

Privé retreat Ibiza

Een privéretraite is als een luxe eenpersoonssuite op een retreat, het biedt alle ruimte voor jou.  Natuurlijk kan de slaapzaal beregezellig zijn en kun je er misschien zelfs nieuwe contacten aan overhouden. Toch krijgen we steeds meer aanvragen voor een privéretraite op Ibiza. Door de 1-op-1 begeleiding gaat deze vaak net iets dieper dan onze mix&meet retreats op Ibiza.

Soms voelt het als teveel om in een groep te zijn. Het kan te kwetsbaar aanvoelen. Of je wilt gewoon het allerbeste voor jezelf. Als er iets bovenaan de self-care ladder staat: dan is het wel een privéretraite op Ibiza. Het mooie hiervan is; wij laten ons leiden door intuïtie en kunnen deze helemaal aanpassen aan jouw wensen en behoeftes op dat moment.

Alleen of met een door jou gekozen gezelschap

Misschien klinkt privé alsof je deze alleen in je eentje kunt ervaren. Toch zijn er ook mensen die met z’n tweeën komen. Denk aan partners, moeders en dochters of samen met je beste vriend/vriendin. Wil je nader tot elkaar komen? Dan hebben wij verschillende duo-opdrachten, waarbij we tijdens de privéretraites op Ibiza vooral met intuïtie werken. Wat is er op dat moment nodig? Al onze ‘guides’ hebben bij elkaar net zoveel ervaring als de jury van Idols. Wij zijn space holders pur sang en zorgen voor een veilige setting.

Voorbeeld privéretraite

De meeste privéretraites vinden in de ochtend plaats op een magisch mooie locatie. We beginnen met een aardende wandeling, waarbij coachvragen worden gesteld. Afhankelijk van de guide, worden daar yoga nidra, een cacaoceremonie, sound healing, manifestatietools, yin yoga, reiki of breathwork aan toegevoegd. We herhalen het nog een keer; we laten ons leiden door intuïtie, want juist door zo min mogelijk te plannen, ontstaat de ruimte voor alles wat op dat moment nodig is.

Privé retreat Ibiza boeken

Lisanne, Kelly, Masha en Lauri bieden allemaal de privéretraites aan. Wanneer er een aanvraag binnenkomt, kijken we wie het meest passend is bij de wensen. Het kan zo zijn dat je een van ons al kent en een voorkeur hebt; geef dit vooral aan. Doordat de privéretraite volledig op maat gemaakt wordt, kunnen we geen ‘one size fits all’ prijs maken. Mail ons daarom en dan bespreken we alles. Of stuur een appje.

Mail (onderwerp privé retreat): info@onedayretreatibiza.nl
Of stuur een appje: +31 6 24604024