Wat is distance Reiki

Alles is energie en hetzelfde geldt voor distance Reiki. Om dit beter te begrijpen duiken we even de natuurwetenschap in. Kwantumfysica leert ons dat achter de uiterlijke verschijningsvorm alles in het universum uit puur bewustzijn bestaat. Waarbij al deze dingen op een bepaalde frequentie trillen. Fysieke dingen lijken eigenlijk alleen maar fysiek, terwijl het in werkelijkheid energie is die zich zo snel voortbeweegt dat er een illusie van een vaste vorm wordt geschapen. Tot zover het lesje natuurkunde, vanwaar ik wenste dat ik vroeger op school iets minder in andermans agenda zat te kliederen en daadwerkelijk had opgelet.

Wil je meer weten over distance reiki? Lees dan hier het artikel op online magazine Nyepi.

Reiki is de universele levensenergie

Reiki komt uit Japan en betekent universele levensenergie. Deze levensenergie stroomt door ons allemaal, waarbij je door middel van een attunement/afstemming toegang krijgt tot deze krachtige vorm van helende energie. Als je mij vraagt wat Reiki nu precies is? Dan geef ik meestal het volgende antwoord. Door middel van handopleggingen (fysieke sessie) of door op jou in te tunen en je in mijn handpalm vast te houden (distance Reiki), stroomt de helende energie door mij heen om je te geven wat je op dat moment nodig hebt. Hierbij werk ik met speciale symbolen om extra te werken aan fysieke of mentale aspecten. Waarbij je het misschien niet zou verwachten, maar een distance Reiki sessie nog veel krachtiger is dan een fysieke sessie. Bij distance Reiki maak je namelijk gebruik van het krachtigste symbool dat als een katalysator werkt. Waar jij je ook ter wereld bevindt of ik, doordat alles energie is vinden we elkaar altijd.

De kracht van distance Reiki en wat het voor jou kan doen

In deze globale wereld maakt het niet uit of je in Zuid-Afrika bent en ik op Ibiza. De universele levensenergie kent geen grenzen. Wanneer je de behoefte voelt aan een distance Reiki sessie; wellicht vanuit nieuwsgierigheid of, omdat je emotionele of fysieke pijn ervaart? Misschien heeft je onderbewuste je nieuwsgierig naar Reiki gemaakt. Reiki geeft je altijd precies datgene wat je nodig hebt. Of dit nu totale ontspanning is, een visueel spektakel of het oplossen van een trauma. Ik doe eigenlijk niets anders dan mijzelf opzij zetten en ruimte maken voor deze levensenergie om jou te helpen. Daarbij maak ik gebruik van positieve affirmaties. Waarbij ik soms tekens, beelden of zelfs woorden voor je doorkrijg die je kunnen helpen om je levensgeluk te versterken. Een distance Reiki sessie kan intiem zijn, door de dingen die doorkomen en juist daarom vind ik het zo'n krachtige tool. Na afloop lijkt het alsof we elkaar toch een beetje kennen.

Dit kun je (eventueel) verwachten tijdens en na een sessie

✔ Tintelingen en sensaties (warm/koud)
✔ Opheffen van emotionele blokkades
✔ Herstel van zelfgenezend vermogen
✔ Meer energie
✔ Je komt in je kracht te staan
✔ Beter slapen
✔ Een ontspannen gevoel
✔ Meer innerlijke rust
✔ Gevoel van diepgaande connectie

Zij gingen je voor en delen graag hun ervaring met jou

reiki distance gabrielle koster

"

Een reiki sessie op afstand vond ik van te voren een beetje onmogelijk klinken, maar ik ging open de sessie in. Terwijl ik absoluut niet moe was en de slechtste dutjes-persoon op aarde ben, zakte ik snel heel diep weg en zag ik allerlei kleuren. Zo ongelofelijk ontspannen. Een heel bijzondere ervaring, dank je wel Lauri!’'

Gabrielle

Amsterdam

"

Vanaf het eerste moment vond ik de Reikisessie met Lauri betoverend. Meteen toen ik ging liggen, voelde ik direct dat ze met mij aan de slag ging. Het voelde alsof ik in een diepere versie van mezelf terecht kwam. Alsof ik meteen in het diepste punt van een meditatie gezogen werd. Het was bovenal heel liefdevol en ik voelde mij onoverwinnelijk.''

Jessie Jazz

Amsterdam

eva distance reiki

"

Je hoort veel over Reiki, maar ik had het nog nooit zelf ervaren. Lauri gaf mijn eerste reiki sessie… op afstand! Ik voelde een energie (tintelingen) van mijn kruin tot aan mijn voeten en mijn gedachten kwamen tot stilstand. Ik voelde het exacte moment toen Lauri met de sessie stopte; alsof ze haar handen letterlijk van me aftrok en ik weer terug op aarde was. De boodschap die Lauri voor mij had doorgekregen, was ook precies de boodschap die ik nodig had. Bedankt Lauri voor deze bijzondere ervaring.''

Eva

Ibiza

Hoeveel sessies heb ik nodig

Natuurlijk kun je uit nieuwsgierigheid een enkele sessie boeken. Wil je dieper ingaan op emotionele ongemakken dan is het aan te raden om jezelf minstens drie distance reiki sessies kort na elkaar te gunnen. Het kan soms zo zijn dat je klachten na de eerste sessie versterken. Dit is heel normaal en komt veelal doordat je de signalen die je lichaam geeft beter gaat herkennen. Fysieke klachten kunnen ook na de derde of vierde sessie juist versterken, de sessies die daarna volgen zullen meer verlichting brengen.

Boek nu je distance reiki sessie

Gun jezelf een distance Reiki sessie. Liever een fysieke Reikisessie op Ibiza? Lees dan nog even verder.

✔ De sessie duurt ongeveer 25 minuten
✔ Fijne nazorg, waarbij ik contact met je opneem om onze ervaringen te delen.
✔ Blok minstens 45 minuten tot een uur voor deze sessie in totaal.

Prijs voor 1 losse sessie € 67
Prijs voor 3 sessies (deep dive binnen twee weken) € 167

Boek je sessie door een mail te sturen naar: info@onedayretreatibiza.nl met als onderwerp distance reiki.

distance reiki

Ervaar nu ook een fysieke Reikisessie op Ibiza

Ben je op Ibiza dan kun je niet alleen een distance Reiki-sessie, maar ook een fysieke Reikisessie Ibiza ervaren. Al dan niet bij mij of jou 'thuis' neem je plaats op de massagetafel waarbij alle kleding aan mag blijven. Het grootste verschil met distance reiki, is dat ik je tijdens een fysieke sessie daadwerkelijk aanraak, middels zachte handopleggingen. Dit resulteert vaak in een gevoel van warmte en er kunnen nog meer sensaties waarneembaar zijn. Een fysieke Reiki-treatment duurt ongeveer 90 minuten. De sessie bedraagt 40 minuten, waarbij ik graag de tijd uittrek voor nazorg, dit is inclusief het gebruik van een kaartendeck en essential oils.

Prijs bij jou op locatie € 121*
Prijs op mijn locatie € 111 (dit is afwisselend Ibiza-stad of Benirras).

*Prijs tot 10 km vanaf Ibiza-stad. Voor overige locaties komt er 10 tot max 20 euro bij (afhankelijk van de reistijd en kilometervergoeding).

Mail om een afspraak te maken met als onderwerp: fysieke reikisessie Ibiza info@onedayretreatibiza.nl of vul hier het contactformulier in.