fbpx

Flexwerken op Ibiza, hier wil je heen

flexwerken op Ibiza

Wist je dat we bij One Day Retreat Ibiza alles in eigen beheer hebben? Ik (Lauri) schrijf alle blogs, heb de website gebouwd en maak al het art-work. Jochem doet de social media en marketing. Op deze manier kunnen we niet alleen onze visie aan de voorzijde, maar ook aan de achterzijde laten zien. Bij One Day Retreat Ibiza doen we alles zelf.  Van granola bars bakken, de juices tot nieuwe playlisten maken die passen bij de sessies. Dit kost veel tijd, maar op deze manier weten we dat alles met liefde gedaan wordt. Dat voel je wanneer je met ons op pad gaat. We zijn ontzettend dankbaar dat de natuur ons kantoor is geworden. Al zijn we ook altijd op zoek naar fijne spots waar je kunt flexwerken op Ibiza. Omdat we de flauwste niet zijn delen we deze graag met je.

Co-working spaces op Ibiza

Op Ibiza heb je meerdere locatie's die volledig zijn ingericht op flexwerkers. Zoals deze prachtige co-working spaces waar je een bureau kunt huren voor een paar dagen per week of je eigen ruimte. Mooie co-working spaces om te flexwerken op Ibiza zijn: The Hub en The Business Space op de Vara del Rey in Ibiza-stad.

Flexwerken en co-working spaces op Ibiza, The Business Space IbizaThe Business Space

Flexwerken op Ibiza bij The Hub en The Business Space

Bij zowel The Hub als The Business Space kun je gebruik maken van vergaderruimtes en heb je de keuze uit een eigen of gedeelde werkplek. Natuurlijk met overal razendsnel internet. Je kunt het adres aan je bedrijf koppelen en je hebt de mogelijkheid om andere flexwerkers op Ibiza te ontmoeten. Bij allebei de locaties worden interessante workshops georganiseerd.  Een extra plus van the Hub is het te chille dakterras en de locatie van The Business Space is ér een met weergaloze allure.

Flexwerken en co-working spaces op Ibiza, The Hub The Hub

Restaurants om te flexwerken op Ibiza

Vooral in het hoogseizoen is het lastig om plekjes te vinden waar het aantal geproduceerde decibel niet op een festivalterrein gaat lijken. Gelukkig zijn er een paar parels van restaurants om te flexwerken op Ibiza. Klap hier ongestoord je laptop uit, zonder dat je teveel afgeleid wordt door omgevingsgeluiden en andere stoorzenders. Extra plus is dat al deze fijne plekken een superservice bieden en vaak een gezonde menukaart. De volgende restaurants zijn allemaal geschikt om van je laptop je tafelpartner te maken.

Wild Beets - Santa Gertrudis

Zeker in de wintermaanden is Wild Beets favoriet, door de warme haard en fijne ambiance. In de zomermaanden zit vooral het terras vol en daardoor kun je binnen lekker rustig werken. Vergeet niet te genieten van de boeddha bowls en ook de ravioli van biet zal voor een extra geluksmoment zorgen.
wild beets
Keto Kitchen - Santa Gertrudis

Flexwerken op Ibiza en tegelijkertijd op je lijn letten? Ga dan naar Keto Kitchen in Santa Gertrudis. Hier kun je geen ongezonde keuzes maken en zijn alle gerechten goede brandstof voor je hersens. Zowel binnen als buiten een heerlijke plek om samen met je laptop te genieten.

keto kitchen

Buenavista & Suites - Santa Eularia

Deze plek ligt net als de meest waardevolle oester redelijk verstopt. Doordat het net niet in het centrum van Santa Eularia ligt, moet je echt weten waar je dit restaurant en hotel kunt vinden. Voordeel hiervan is dat het er nooit te druk is. Lees hier alles over deze fantastische plek om te flexwerken op Ibiza.

Buenavista Suites & Lounge Ibiza, beste restaurant van Ibiza

Can Guimo - San Juan

Binnen zijn er niet zoveel tafels, waardoor het er nooit echt te rumoerig wordt. Daarbij zijn de taarten zo lekker, dat alleen dit al een goede reden is om hier te flexwerken. De energie is in het Noorden een stuk rustiger dan in het Zuiden, met dank aan de godin Tanit. Heb je heel veel focus nodig met een beetje hulp van de yin energie? Ga dan naar Can Guimo in San Juan.

Hotspots Ibiza Can Guimo

Mikasa Ibiza Boutique Hotel - Talamanca

Wapperende palmbomen en een kabbelende zee doen veel goed voor je inspiratie. Ga hier naartoe als je er even niet uitkomt. Laat je handen boven je toetsenbord zweven en laat de mooie omgeving zijn werk doen. Wedden dat je jouw deadline binnen de snelste keren weet te halen? Jup, dit keer dankzij de mannelijke yang energie.

MIKASA boutique hotel