fbpx

Beste restaurants van Santa Eularia: Buenavista hotel Ibiza

Buenavista Suites & Lounge Ibiza, beste restaurants van santa eularia

De beste restaurants van Santa Eularia

Soms kom je van die plekken tegen waarbij je gaat twijfelen of je ze wel zal delen. Buenavista Suites & Hotel Boutique is zo'n hidden gem, waarvan je aan de ene kant wil dat hij verborgen blijft. Wat als er straks ineens geen plaats meer is bij je favoriete restaurant en je weken van te voren moet reserveren, zoals bij La Paloma?! Omdat deze prachtige parel niet in de looproute van ligt, kan het heel goed zijn dat je één van de beste restaurants van Santa Eularia nog niet gezien hebt. En dat is stiekem best wel een groot voordeel.

Buenavista Suites & Lounge Ibiza, beste restaurants van santa eularia

Bali meets Ibiza

Zodra je de trap oploopt bij Buenavista Suites & Hotel Boutique kom je terecht in een tropisch paradijs, waar de natuur deel uitmaakt van het decor. Gigantische palmbomen en parasols brengen je in Oosterse sferen. Terwijl de details juist weer de relaxte vibe van Ibiza uitstralen. Wat een prachtige plek, waarvan je voelt dat alles met liefde en een groot gevoel voor stijl is uitgekozen. Zelfs nog zonder een hap gegeten te hebben behoort deze locatie al tot de beste restaurants van Santa Eularia.

Buenavista Suites & Lounge Ibiza, beste restaurants van santa eularia

Maximaal loungen

Als je iets verder doorloopt bij Buenavista Suites & Hotel Boutique kom je terecht bij het zwembad. Hier kun je maximaal loungen op van die grote Bali-ligbedden met een matras dat zo uit een reclame van Hästens lijkt te zijn gelopen. Met uitzicht op het zwembad, een liggende boeddha en in de verte de zee is dit een behoorlijke goede plek om te vertoeven. Wanneer je buikje begint te rommelen loop je een paar treden naar beneden en kom je weer terecht bij één van de beste restaurants van Santa Eularia.

buenavista hotel ibiza, beste restaurants santa eularia ibiza

Het eten bij 1 van de beste restaurants van Santa Eularia

Vega, vlees of vis: iedereen zal zich kunnen vinden in de kaart van Buenavista. Die zich wederom het beste omschrijft als fusion: waar Ibiza en het Oosten samenkomen. Veel gerechten zijn op smaak gebracht met Aziatische smaken; zoals soja en teriyaki. Op de kaart staan dumplings, maar ook een heerlijke salade van gegrilde groenten en geitenkaas die eveneens is verrijkt met een Oosterse saus. De vleesgerechten zijn ongelofelijk mals en krokant tegelijk, doordat ze bereid worden op een hete steen. Wanneer ik wel een vlees dag heb als flexitarier kies ik hier dan ook graag voor de secreto iberico. Als aflsuiter bij het beste restaurant van Santa Eularia mag je als chocoladeliefhebber het toetje van drie soorten chocola niet missen. Dat is zo lekker, dat ik mijn modhoeken even moet sluiten om niet te gaan kwijlen. Ennnn wat denk je dat helemaal zo fijn is aan één van de beste restaurants van Santa Eularia? Ook de prijzen vallen mooi tussen Bali en Ibiza in. Heel erg schappelijk dus.

Buenavista Suites & Lounge Ibiza, beste restaurant van Ibiza

Locatie van Buenavista Suites & Hotel Boutique

Heb je ook zin gekregen om deze paradijselijke plek te bezoeken? Let dan goed op, want er zijn twee Buenavista restaurants op Ibiza. Hieronder vind je het juiste adres.

Buenavista Suites & Hotel Boutique
Avenida Padre Guasch, 9
Puig de Missa - Santa Eulària - Ibiza

Note: Buenavista Suites & Hotel Boutique is alleen tijdens het hoogseizoen geopend en sluit 7 oktober en opent weer op 5 mei (2019).