Rest in Motion retreat

Meer rust in het hoofd? Ontspanning in het lijf? Dan is deze yoga retreat Ibiza 2024, Rest in Motion, de plek om even helemaal los te komen van het drukke, dagelijkse bestaan. Met tools om eenmaal weer terug thuis makkelijk in te zetten. Van zondag 10 tot vrijdag 15 november, 2024.

Gun jezelf rust in plaats van het te 'moeten' verdienen...

Ook ik betrap mezelf er weleens op, als iemand vraagt hoe het gaat, dat ik met 'druk' antwoord. Met druk wordt meestal té druk bedoeld. Een opgejaagd gevoel dat zich zowel fysiek als mentaal uit. Alsof niet jij, maar de rest van de wereld je agenda beheerst. Zijn het de verwachtingen van anderen? De verwachtingen van onszelf die ons opgejaagd doen voelen? Meestal is het een combinatie van beide. Ik geloof dat burn-out en stressklachten evenredig toenemen met het aantal dagelijks te verwerken prikkels én verwachtingen. Ik denk vaak terug aan de tijd van telefoons met een draad. Het inbelgeluid van de computer… Wanneer was jij voor het laatst onbereikbaar? Zou het niet fijn zijn om de stekker er even helemaal uit te trekken? De meeste apparaten doen het weer indien ze 30 seconden uitgezet worden.

Dertig seconden, dat is voor ons mensen iets te weinig. Beter gun je jezelf vijf dagen rust. Rust in beweging; dat is de yoga retreat Ibiza 2024, Rest in Motion. Een digitale detox, midden in de natuur, op loopafstand van de zee. Rest in Motion is ontspannen en bewegen, Oosterse wijsheid versus wetenschappelijke feiten. Rituelen, ceremonies en praktisch toepasbare tools. Diep ontspannende meditaties en avontuurlijke hikes. Verschillende soorten yoga, xl-workshops en veel aandacht voor meditatie & de adem. Stilte en delen. De balans tussen yin & yang, waar zowel mannen als vrouwen welkom zijn. Dit alles in een veilige omgeving, waar ruimte is voor angst, verdriet, humor en zelfspot. Want Rest in Motion mixt lichtvoetigheid met diepgang.

ik wil in contact komen

Over Rest In Motion

Rest in Motion is de opvolger van Mariposa, de yoga retreat Ibiza 2024. Deze vindt plaats van zondag 10 tot vrijdag 15 november.. Waarbij we dit keer niet naar het transformerende en krachtige Zuiden gaan (waar de masculiene yang-energie overheerst), maar in het serene Noorden verblijven (de feminiene yin-energie). De yoga retreat Ibiza 2024 vindt plaats in een authentieke finca, die meteen voelt als thuis. Met als naam Finca Kolibrie. De kolibrie is volgens het sjamanisme de spirit animal van het Noorden en staat voor: rust in beweging én lichtheid. Dit is onze eigen finca, waar de inspiratie voor deze retreat is ontstaan. Net iets rauwer dan Mariposa (vlinder in het Spaans), maar met dezelfde lichtheid.

Omgeven door groen

Relax aan het zwembad

locaties

Loop naar de zee

Alle ruimte voor jou

Meer over Lauri, het gezicht achter de retreat

online yoga platform

Mijn eerste woordje was maan. Toen al keek ik graag omhoog. Nog steeds ben ik enorm nieuwsgierig. Naar jou, hoe het brein werkt, naar de cyclus van leven en dood. Hoe kunnen we liever voor onszelf zijn en daarmee ook voor anderen? Wat voor een invloed heeft onze mind op lichamelijk ongemak? 

Ja, je merkt het misschien al... ik stel mezelf niet zo graag voor aan de hand van labels. Als ik dat zou doen, dan zijn dit ze. Sinds zes jaar woon ik op Ibiza: ik ben ondernemer, yogadocente, Reiki Master en copywriter. Bovenal ben ik iemand die leeft, soms met enorme pieken en dalen horen daar ook bij. Gelukkig weet ik die Marianentrog steeds iets minder diep te maken. Bovenal ben ik iemand die leert, ervaart en het weer doorgeeft. Aan jou. Zodat jij het kunt ervaren en weer kan doorgeven. Zo maken we samen de wereld -en je mind- tot een lichtere plek.

Naast Rest In Motion organiseer ik meerdere keren per week retraites van een halve of hele dag op Ibiza, geef ik cacao ceremonies, Reikisessies en geef ik sound healing.

Lauri Berkhoudt

Waterman, Projector, yoga teacher, moderne hippie, blij-ei, Reiki Master, ondernemer en journalist.

Is deze yoga retreat Ibiza 2024 geschikt voor mij?

Ibiza is één van de fijnste plekken ter wereld voor een retreat. Waar het Zuiden voor transformatie staat, is het Noorden zachter qua energie. Hier komen de hippies samen en voel je de serene rust. Rust en beweging vormen de basis van deze retraite. Om balans te vormen op fysiek, mentaal en spiritueel niveau zijn alle drie minstens even belangrijk. Tijdens een retreat kom je jezelf hoe dan ook tegen. Je ontdekt wat belangrijk voor je is en wat niet langer meer dient. Wie of wat zijn energiegevers en vreters? Hoe heftig sommige releases ook kunnen zijn, tijdens Rest in Motion wordt zwaar weer licht. De retreat is een mix van spiritualiteit en nuchterheid, iets wat door voorgaande deelnemers als erg prettig ervaren wordt. Ben je nieuw met meditatie en yoga? Ook dan ben je meer dan welkom. Nieuwsgierigheid is de enige competentie die je dient te bezitten. Daarbij is het fijn als je conditie oké is, zodat ook aan het actieve programma deelgenomen kan worden. Ben je al langere tijd bezig met spiritualiteit? Ook dan ben je meer dan welkom. Ik vind niets mooier dan van elkaar leren. Kom daarbij vooral alleen (hoe spannend dit wellicht ook is): de anderen komen veelal ook alleen :).

Joy; ''Ik kwam alleen, maar voelde mij nooit alleen.''

De pijlers van Rest in Motion de yoga retreat Ibiza 2024

Wat anderen zeggen over de retraites van One Day Retreat Ibiza

"

Mariposa- November 2022.
A magical week. Voor eeuwig dankbaar dat ik dit mocht ervaren.

6 dagen in een prachtige villa met het meest rustgevende uitzicht, geweldig vegan eten door Davide Munerato, life changing workshops, eye opening ceremonies (cacao, I am, closing ceremony), yoga, yoga nidra & reiki(zo bijzonder), stilte, liefde, delen, verbinden, miracle mornings, regenbogen, hiken en zo zo zo veel meer. Zo ontzettend veel geleerd, nieuwe interesses opgebouwd en tools gekregen die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Dankbaar voor Lauri en Monique, jullie zijn zo’n mooi team en stralen zo veel rust en positiviteit uit. Bedankt voor jullie liefdevolle en warme begeleiding. 

Ga dit zelf ervaren, een cadeau voor jezelf!!''

Loïs

"

Wat een magische week en bijna niet in woorden te beschrijven!!! Jeetje wat vond ik het spannend voor het eerst op retreat, maar ik had er mega veel zin in en had geen idee wat mij te wachten stond.. Wauw wat een ervaring. We werden meteen heel lief ontvangen door Lauri & Monique echt stuk voor stuk wat een lieverds, zo'n warme persoonlijkheid waardoor je meteen op je gemak bent. Ik vond het heerlijk om die dagen offline te zijn, de oprechte verbinding die dan met elkaar ontstaat vond ik echt magisch. Ik heb mij geen moment alleen gevoeld, het voelde zo fijn om dit met elkaar te delen.

Ik kan iedereen de retraite aanbevelen, een mooie investering en iedere cent waard!!! Ik gun het iedereen om even lekker in je eigen bubbel te zitten met elkaar! Lauri is echt een lieverd met heel veel passie voor haar werk en dat is mooi om te zien, te voelen en te ervaren. Ohhhh en wat een beleving om iedere dag een kok te hebben die 3 keer per dag VEGAN kookt, echt mega lekker al die smaaksensaties en hij maakt heerlijke toetjes. Voor als je nog twijfelt, neem contact op met Lauri en ga het zelf ervaren... Ik voel het vuurtje in mij weer branden en zie oprecht een stralende Joy als ik in de spiegel kijk! Dankjewel lieve Lauri, een avontuur om nooit meer te vergeten!!"

Kimberly Mason

Customer Service, Google

yoga retreat ibiza 2023

"

Lauri weet als geen ander gevoel en fun met elkaar te combineren. Door haar gevoeligheid en empathisch vermogen, geeft zij je het gevoel van veiligheid. Hierdoor kan ik mij volledig openstellen, overgeven en ervaren dat alles goed is zoals het zich aandient. Naast de rust die Lauri overbrengt, is er ook ruimte voor joy en sparkles. Door deze combinatie voel ik me altijd weer opgeladen en positief na een sessie van Lauri!”"

Melanie

Wat is het doel van de yoga retreat Ibiza 2024: Rest in Motion

Alleen al het feit dat je dit leest, betekent dat er een behoefte is. Misschien om te ontdekken hoe meer rust in het dagelijks bestaan te creëren? Wie of wat energievreters én gevers zijn. Hoe beter naar de signalen van je lichaam te luisteren? Om voor jezelf te kiezen. Of om nog meer in balans te komen. De Rest in Motion Retreat staat waarschijnlijk 360-graden haaks op je drukke dagelijkse bestaan, waar je op een jongleur lijkt, zoveel ballen houd je omhoog. Door even al die ballen te laten vallen, kun je je focussen op de allerbelangrijkste: dat ben jij. De retraite is een reset, pauzeknop én een nieuw startpunt. Na de yoga retreat Ibiza 2024 ben je volledig opgeladen, heb je behoorlijk wat zwaarte van je afgeschut en stap je in alle lichtheid en kracht weer het vliegtuig in.

yoga retreat ibiza 2024

De finca

ik wil boeken
digitale detox, meer energie en een volle batterij

Dit is wat je mag verwachten van Rest In Motion, van 10 tot 15 november, 2024

✓ 5 overnachtingen in een heerlijke finca met zwembad en 15.000 meter grond.
✓ Stiltemomenten (de ochtenden zijn in stilte).
✓ Dagelijks een ochtendsessie.
✓ Dagelijks een einde-middag-sessie.

Cacao ceremonie.
✓ Ademworkshop gebaseerd op de Beter Ademen Methode.
Bootcamp op het strand van Benirras.
✓ Meditatie en ademhalingsoefeningen.
✓ Deeprelax Yoga Nidra-sessie.
✓ Reiki Group Healing.

✓ Hike langs de kustlijn van Ibiza.
✓ Vegetarisch & vegan eten, 2x per dag bereid door chef Davide (je zou het bijna een food retreat noemen, zo lekker). Brunch en diner worden door de chef verzorgd, verder staan er altijd gezonde snacks klaar en iets kleins voor tussen de middag.
✓ Genoeg vrije tijd om te doen waar je behoefte aan hebt.
✓ Magische closing ceremonie op de laatste avond.
 Programma van zondag 10 november (12:00) tot vrijdag 15 november (12:00). Waarbij we een aantal elementen geheim houden :).
✓ De maximale groepsgrootte is 10 personen.

Prijs vanaf 1550,- op basis van een gedeelde kamer (hoe luxer de kamer, des te hoger de prijs*

De prijs is exclusief:
✓ Luchthaven transfer (we raden het aan om gezamenlijk een auto te huren).
✓ Vliegtickets.

ik wil een zoom call met jou
pracktische info

Kamers en prijzen yoga retreat Ibiza 2024

ja, ik wil dolgraag mee in november

Voordat je boekt is het fijn als je jouw motivatie kunt delen, zo kunnen we kijken of er een wederzijdse match is. Mail naar: info@onedayretreatibiza.nl. Wacht daarom altijd even met boeken, voordat we met elkaar in contact zijn gekomen.

contact ga naar boeken