fbpx

Yoga kleding voor elk budget

yoga kleding

Yoga kleding

Alhoewel je bij yoga voornamelijk aan je innerlijk werkt, met als fijne bijkomstigheid dat je meer spieren opbouwt. Willen veel mensen er toch goed uitzien tijdens een yogales. Geef je ego maar de schuld, het geeft helemaal niets. Ook ik maak me hier strafbaar aan, zo erg zelfs dat Harvey Spector geen deal zou kunnen sluiten. Bijna niets zo fijn als nieuwe yoga kleding aanschaffen: oké op Ben & Jerry's - Cookie Dough na dan. Gelukkig nemen yoga broeken en yoga tops niet zoveel gewicht en ruimte in, anders had mijn kledingkast vast en zeker een aardverschuiving veroorzaakt. Dus heb je nog een heel klein beetje ruimte over in je kast? Kijk dan snel verder, want deze yoga kleding voor elk budget wil je waarschijnlijk hebben. En nee, dit maakt je echt geen slechte yogi. Lief zijn voor jezelf heet dat toch?

Yoga kleding voor een hoog budget

Er zijn zoveel mooie merken die zich specialiseren in yoga kleding, zoals Lululemon. Al zijn er ook steeds meer fashion brands die yoga kleding verkopen. Deze merken zijn van origine geen sport brands, maar dit betekent niet meteen dat de yoga kleding niet goed is. Misschien moeten merken zoals Filippa K, zich nog wel meer bewijzen als het gaat om sportkleding. Voor het hoge budget houden we alles rondom de € 100 aan als het om yoga leggings, yoga tops en yoga-bh's gaat.

yoga kleding, filippa k, eagle leggingEagle yoga legging van Filippa K, via de Bijenkorf € 105

yoga kleding, lululemonWunder Under yoga legging van Lululemon € 98

yoga kleding, lotus legging, spiritual gangsterLotus legging van Spiritual Ganster € 101,69

Yoga kleding voor een gemiddeld budget

Yoga kleding voor elk budget, maar hoe bepaal je nu wat hoog is of laag? Iedereen heeft nu eenmaal een ander bestedingspatroon. One Day Retreat Ibiza heeft genoeg merkenkennis om te kijken wat de gemiddelde prijzen voor een yoga legging of yoga beha zijn. Aan de hand hiervan hebben we de yoga kleding ingedeeld. Fijne merken waarvan je pinpas het wel voelt, maar het zeker niet zo intens aanvoelt als de pigeon pose. Mooie, goed betaalbare merken als het gaat om yoga kleding: Onzie en Fabletics.

onzie, yoga kleding, luipaard yogaleggingYoga legging met luipaardprint van Onzie via asos.com € 76,99

yoga kleding, oyshoYoga jumpsuit van Oysho € 49,99

Yoga kleding voor een klein budget

Welk budget je ook hebt, het is altijd fijn om mooie items te kopen, waar je niet veel voor hoeft te betalen. Zo hoef je minder lang na te denken over je aanschaf. Prettig voor de twijfelaars onder ons. De volgende merken hebben mooie en kwalitatieve yoga kleding: Oysho, Hunkemöller, ASOS, Decathlon en H&M.

yoga kleding, hunkemoller, sport bh

Sport-bh van Hunkemoller € 29,99

yoga legging, yoga kleding, decathlon, yoga legging decathlonYoga legging van Decathlon € 14,99

sportbeha oysho, yoga kledimg, yoga behaYoga-bh van Oysho € 22,99