Je hebt een retreat bijgewoond of op een andere manier over ons gehoord. Iets brengt je hier. Iets in jou is op zoek naar de pauzeknop. Een moment van rust in je drukke bestaan. Dat rustpunt, 'the restroom', dat is: de Pauzeknop. Het online yoga platform waar ontspanning centraal staat. Of je nu vijf minuten of een halfuur pauze hebt, of neemt. Bij de Pauzeknop zijn vind je meditaties, ademhalingsoefeningen en nog veel meer. Handig ingedeeld op tijd en doel.

Het gezicht en de stem achter de Pauzeknop

Vaak krijg ik de vraag hoe ik zo relaxed ben? Het antwoord is simpel, de uitvoering ligt complexer. Ongeveer acht jaar geleden belandde ik in een diepe put door dubbele rouw. Ik kon niets anders doen dan 'werken aan mezelf'. Door yin yoga, therapie en heel veel wandelen kwam ik uiteindelijk weer boven water. Maximaal geïnspireerd om alles wat ik leerde door te kunnen geven. Daar is mijn basis gelegd om retreats te organiseren, want alleen daar zou alles samenkomen. Zo geschiedde dat ik inmiddels vijf yogadocentenopleidingen verder ben. Het equivalent van heel wat tranen op de mat, afgepelde lagen en duizenden uren aan ademwerk en meditatie. Inmiddels is het behoorlijk zen in mijn hoofd en leef ik mijn mooiste leven om meneer Pilarczyk even te quoten. Ik weet steeds beter hoe ik mezelf in balans breng en nee, dat was dus zeker geen quick fix, maar een eeuwigdurende belofte aan mezelf

Lauri Berkhoudt I Yoga teacher I Ondernemer I Reiki Master

Dit levert de Pauzeknop je op

Een plek om dagelijks naartoe terug te keren. Waar alle onderdelen te vinden zijn die samen balans vormen. Je ontdekt wanneer je wat nodig hebt en wat het beste voor je werkt.

✓ Ervaar hernieuwde energie, 50% meer bij dagelijks gebruik.
Minder stress in je lijf.
Meer rust in je hoofd.
✓ Tools om op te laden (en om te voorkomen dat je batterij leegloopt).
✓ Innerlijke balans.
✓ Een dagelijks moment van selfcare.
✓ Betere connectie met je intuïtie.

Ontspanning op het diepste niveau.
✓ Meer tijd, want je vindt al deze tools op één plek. 
✓ Een plek die constant in beweging blijft en wordt aangevuld aan de hand van jouw behoeftes. 

ja, dit wil ik ervaren

Testimonials

yoga retreat ibiza 2023

"

”Lauri weet als geen ander gevoel en fun met elkaar te combineren. Door haar gevoeligheid en empathisch vermogen, geeft zij je het gevoel van veiligheid. Hierdoor kan ik mij volledig openstellen, overgeven en ervaren dat alles goed is zoals het zich aandient. Naast de rust die Lauri overbrengt, is er ook ruimte voor joy en sparkles. Door deze combinatie voel ik me altijd weer opgeladen en positief na een les van Lauri!”

Melanie van der Laan

online yoga platform

"

Heb een fantastisch half-day retraite bij Lauri gedaan. Zelfs mijn vriend, die voor het eerst yoga deed, was zeer enthousiast en voelde zich snel op zijn gemak. Ze legt alles heel goed uit en geeft je mooie inzichten mee. Haar meditaties luister ik online en ze neemt je heel fijn mee in pure ontspanning met haar fijne stem. Lauri is een sprankelende spirit en ik volg heel graag alles van haar.”

Madelin

Prijs online yoga platform de Pauzeknop

01

Betaal slechts € 77 voor een jaar lang toegang.

02

Heb je al een keer deelgenomen aan een retreat bij ons? Dan betaal je slechts € 57

 

Alle foto's zijn gemaakt door Bymirtephotography © 

schaf de pauzeknop hier aan