fbpx

De mooiste villa’s voor een yoga retreat op Ibiza: van Ibiza Vakantie Villas

villa's voor een yoga retreat op Ibiza, ibiza vakantie villas

De mooiste villa's voor een yoga retreat op Ibiza

Bij One Day Retreat Ibiza krijgen we vaak de vraag of we een geschikte locatie weten voor een yoga retreat. Nu komen we natuurlijk op veel plekken en hebben we inmiddels een aantal favorieten locatie's. Ditmaal delen we de mooiste villa's voor een yoga retreat op Ibiza, van Ibiza Vakantie Villas. 

Villa la Vida, villa's voor een yoga retreat op Ibiza, ibiza vakantie villas

Ibiza Vakantie Villas

Tijdens de privé one day retreats van One Day Retreat Ibiza, komen we op de meest mooie en magische villa's die het eiland rijk is. Meestal verborgen achter struiken van coniferen, parmantige palmbomen en heftige hekwerken, zie je de villa's vanaf de weg niet. Wanneer de poort opengaat, is het soms lastig om niet met een opengesperde mond, naar binnen te lopen. Want, wat zijn de mooiste villa's voor een yoga retreat op Ibiza MOOOOOI. Waarbij mooi eigenlijk een understatement is, maar om nu niet meteen in superlatieven te vervallen, houden we het gewoon bij dit woord.

Kies voor betrouwbaar

Bij Ibiza Vakantie Villas komen we niet alleen graag over de vloer tijdens een one day retreat, ook hebben we eens een villa bij ze gehuurd. Hierdoor weten we dat de organisatie betrouwbaar is en dat is helaas iets waar je op het eiland niet altijd vanuit kunt gaan. The Good, The Bad and The Ugly is er hier soms niets bij. Als je de verhalen over de oplichters van het eiland mag geloven. Tip: check of je de goede website te pakken hebt, soms staat er net even een streepje anders en maak je iemand heel erg blij met jouw centen. Al lijkt ons dat niet helemaal de juiste manier om aan je karma te werken. Afijn, alles aan Ibiza Vakantie Villas is gewoon goed en voor wie het prettig vindt: de eigenaren zijn Nederlands, dus je kunt makkelijk communiceren in je eigen taal.

Top 3 van de mooiste villa's voor een yoga retreat op Ibiza

 

1) Finca Sitges, St EulariaFinca Sitges, villa's voor een yoga retreat op Ibiza, ibiza vakantie villas

Natuurlijk vind je op Ibiza megamoderne villa's, nog strakker dan de gemiddelde bezoeker van Thunderdome. Het enige dat daar vaak ontbreekt is sfeer en laat dat nou net zoiets ontastbaars zijn, maar oh, zo belangrijk. De gerenoveerde finca Sitges neemt je even  mee terug in de tijd, toen je op Ibiza bijna nog geen wegen had. Paard en wagen waren onmisbaar. Alhoewel de finca aan alle moderne gemakken voldoet, voel je hier de authenticiteit van het eiland.

Finca Sitges van Ibiza Vakantie Villas is geschikt voor twaalf personen, heeft zes slaapkamers en vijf badkamers. Doordat de kamers verdeeld liggen over verschillende gebouwen is er veel privacy. De Villa heeft een infinity pool en ligt centraal rondom St Eularia, waardoor je de mooiste stranden -Benirras- van het eiland zo bereikt. Extrafijn is de studio van 100 m2 die gebruikt kan worden voor het geven van feesten of yoga. Al zijn er buiten genoeg zonnige- en beschutte plekken om yoga te doen.

Vanaf 4400,- per week.

2) La Vida, Calla VadellaVilla la Vida, villa's voor een yoga retreat op Ibiza, ibiza vakantie villas

Villa La Vida weerspiegelt het gevoel van The White Isle als geen ander. De villa is volledig verbouwd in 2017 en is heeft zowel land- als zeezicht, met de meest magische zonsondergangen. La Vida is net zoals het eiland een mix van invloeden waarbij moderne luxe samenkomt met authentieke details en Balinese-elementen.

Het paradijs is geschikt voor acht personen, heeft vier slaapkamers en drie badkamers. Pluspunten zijn het Sonos-muzieksysteem, het dakterras met panoramisch uitzicht en natuurlijk het heerlijke zwembad met Bali-bed. De villa is omgeven door een tropische tuin, die op sommige plekken niet onderdoet aan de longen van moederaarde: de jungle. Door de serene setting ervaar je hier echte stilte.

Gelegen bij het mooie en kindvriendelijke strand van Cala Vadella.

Vanaf 5500,- per week

3. Villa Clara, Calla Vadella

Wanneer je één van de villa's voor een yoga retreat op Ibiza zoekt, is dit misschien wel de meest geschikte. Villa Clara ligt namelijk middenin een bescherm natuurgebied, omgeven door 10 hectare bossen. Knappe Henkie als je alle wandelroutes die bij dit gebied horen in een week kunt ontdekken. Naast dat de villa over zoveel privacy beschikt, werkt het ook andersom. Je kunt hier met een gerust hart de muziek iets harder zetten tijdens een vinyasa yogales. De villa leent zich ook goed voor bruiloften en andere feestelijke fuiven.

Villa Clara van Ibiza Vakantie Villas  is geschikt voor twaalf personen, heeft zes slaapkamers en evenveel badkamers. Clara beschikt over twee zwembaden, waarvan een ronde en een grote infinity pool. Al is het de Balinese chill-out waar we altijd heel erg blij en gelukkig van woorden. Als dit alles nog niet overtuigend genoeg is, dan heb je waarschijnlijk het viewpoint met uitzicht op Es Vedra nog niet gezien. Daar kan vrijwel niets aan.

Vanaf 4100,- per week en makkelijk huurbaar met de andere villa's -Saljub en Coral- in de buurt, waardoor er 22 mensen kunnen slapen.Booking.com