fbpx

Immuunsysteem versterkende meditatie

immuunsysteem versterkende meditatie

Immuunsysteem versterkende meditatie

Dagelijks mediteren was nog nooit zo belangrijk als nu. Met de wereldwijde uitbraak van het coronavirus dat de ziekte Covid-19 veroorzaakt, is het voor ons allemaal een kwetsbare tijd. Met het tegelijkertijd circleren van het coronavirus en het griepvirus, wil je niet ziek worden of (ongemerkt) deze ziekte verspreiden. Kun je als verantwoord mens nog iets anders doen dan afstand houden en thuisblijven? Beide essentiële maatregelen...

Je kunt jezelf niet virusbestendig maken, maar je kunt jezelf wel verdedigen. Hoe? Door je frequentie te verhogen en deze immuunsysteem versterkende meditatie te doen. In de intro van deze aardings- en dankbaarheidsmeditatie kom je meer te weten over dankbaarheid en frequenties. Je kunt hieronder de tekst lezen waar de immuunsysteem versterkende meditatie mee begint. Als je de intro van deze meditatie wilt overslaan: scroll dan door naar 02:00 minuten.

Beluister de immuunsysteem versterkende meditatie via YouTube

immuunsysteem versterkende meditatie

Klik op de foto om de immuunsysteem versterkende meditatie te beluisteren of klik hier.

Intro van de immuunsysteem versterkende meditatie uitgeschreven

In deze fragiele tijden is het goed om je vibraties hoog te houden, positieve te denken en dankbaarheid te oefenen. Maar hoe kun je positief blijven, als alles om je heen zo snel verandert?

Hiervoor zal ik eerst iets meer uitleggen over dankbaarheid en het verhogen van je vibraties voordat we samen gaan mediteren. Onlangs ontdekten onderzoekers van het Mindfulness Awareness Research Centre hoe dankbaarheid het menselijk hart en de moleculaire structuur van de hersenen verandert.

Dankbaarheid voelen kan een krachtig hulpmiddel zijn om angst te overwinnen en in deze onzekere tijden is het één van de manieren om je trillingen hoog te houden. Maar wat is een trilling en wat betekent het om met een hogere frequentie te vibreren?

Je vibratie/frequentie is een manier om je staat van zijn te beschrijven. Alles in het universum is gemaakt van energie en alles trilt met een bepaalde frequentie. Als je je ongerust, onzeker en gestrest voelt, tril je op een lager niveau. Zie dit voor je als een zwarte deken die je zwaarder maakt en naar beneden trekt Zelfs in deze onzekere tijden is het mogelijk signalen uit te zenden zodat we onze hogere vibraties kunnen uitbreiden. Wanneer we dit doen, veranderen we weerstand in stromen/de flow.

Er zijn veel manieren om je vibraties hoog te houden: door te mediteren, dankbaar te zijn en positieve gedachten te denken. Wanneer je dingen doet om je trillingen te verhogen, zal niet alleen je eigen frequentie veranderen, maar ook de trillingen om ons heen. Omdat we hier allemaal samen in zijn, is het een krachtig en helend hulpmiddel. Niet alleen voor jezelf: maar voor iedereen en alles om ons heen.

meditatie

De frequentie van virussen en liefde

In de vorige paragraaf las je meer over dankbaarheid en frequenties. In dit deel duiken we wat dieper in op trillingen. Wat is een lage trilling en wat is een hoge trilling? Virussen zoals het coronavirus en influenzavirus resoneren op een lage trilling. Je kunt zeggen dat ze een frequentie hebben van 50/60 Hz. In 1992, bouwde Bruce Tainio van Tainio Technology een frequentiemonitor en ontdekte dat de gemiddelde frequentie van het menselijk lichaam: 62 tot 68 Hz is. Waarbij een gezond lichaam overdag verplaatst tussen 62 en 72 Hz. Zoals je kunt lezen, resoneren virussen net iets lager dan de frequentie van een gemiddeld genomen, gezond mens. Daarom is het zo belangrijk om je immuunsysteem te versterken en je trillingen te verhogen.

Je kunt je vibraties verhogen door te mediteren, dankbaarheid te oefenen, water te drinken, positieve gedachten te denken, plantaardig voedsel te eten dat je immuunsysteem versterkt en je luisteren naar hoog vibrerende geluiden.

Met deze hoog vibrerende geluiden verwijst One Day Retreat Ibiza naar de 528 Hz frequentie. Dit is de belangrijkste van de oude Solfeggio-frequenties. Ook wel bekend als de frequentie van liefde. De 528 Hz is diepgeworteld in ons DNA en heeft een genezend potentieel. Daarbij is deze hoge frequentie erg geschikt om te luisteren tijdens het mediteren. Deze immuunsysteem versterkende meditatie is over deze liefdesfrequentie heen opgenomen.

Lees hier meer over lage en hoge frequenties in dit zeer interessante artikel.

Interessant feit: Imagine van John Lennon is samengesteld uit 528 Hz.

Beluister de immuunsysteem versterkende meditatie via

We hopen je wat licht te brengen in deze onzekere tijden. We zouden het fijn vinden als je jouw ervaring met deze meditatie met ons wilt delen. Zo blijven we met elkaar in contact, totdat we elkaar weer kunnen zien op Ibiza. Mail je reactie na het beluisteren van de immuunsysteem versterkende meditatie naar: info@onedayretreatibiza.nl of laat het een bericht achter via Facebook of Instagram

immuunsysteem versterkende meditatie

Klik op de afbeelding of ga hier naar de link.