Wat kan ik verwachten tijdens One Day Retreat Ibiza?
Wil je tijdens je verblijf op Ibiza jezelf eens echt goed verwennen? Gun jezelf dan een One Day Retreat Ibiza. Tijdens deze dag ervaar je hetzelfde gevoel als dat je een week lang op retreat geweest bent. Wil je jeelf graag eerst in het zweet werken, voordat je maximaal kunt ontspannen? Ben je juist nieuwsgierig naar wat de stilte voor je kan betekeken? Of zou je graag willen ervaren wat yoga nidra voor je kan doen? Bij One Day Retreat Ibiza hebben we drie pakketten samengesteld, die inspelen op jouw behoeftes en wensen. We laten je de kracht van verschillende soorten yoga ervaren, pranayama (ademhalingstechnieken) en nemen je mee naar een bijzondere plek, voor een wandeling door de natuur. Daar op het meest idyllische plekje zal je jouw lunch nuttigen. Natuurlijk zijn water/thee/gezonde snacks deze dag ook inclusief.
Welke drie pakketten zijn er?
Bij One Day Retreat Ibiza heb je de keuze uit drie mini yoga retreats, van één dag.
  • Sweat&Relax
  • Silence&Mindfull
  • Zenner than Zen
Voor uitgebreide informatie over deze drie opties, vind je hier. Deze exclusieve yoga retreats boek je voor jou alleen of je eigen groep. Om jullie van alle persoonlijke aandacht te voorzien, zullen er geen andere deelnemers zijn.
Wat houdt de mix&meet retreat in?
Bij One Day Retreat Ibiza hebben we de mix&match retreat in het leven geroepen voor degene die deze dag alleen boeken, maar niet alleen willen ervaren. Past je man bijvoorbeeld op de kids? Of ben je in je eentje naar Ibiza gekomen? Dan is dit de perfecte dag voor jou. Tijdens de mix&match One Day Retreat Ibiza ben je dus niet alleen of met je eigen groep, maar ook met andere deelnemers. Ook nu blijven de groepen klein, zodat we je alle aandacht kunnen geven die je verdient (maximaal 8 personen). De mix&match retreat is dus niet alleen een goed moment om mensen te ontmoeten, maar is ook daadwerkelijk een mix van onze drie pakketten.
Wat moet ik meenemen tijdens een One Day Retreat Ibiza?
Het is het fijnste om een yogalegging te dragen met een top. Al kan het zo zijn dat je dit niet bij je hebt op vakantie. Kies dan voor een makkelijk zittende shorts of broek, waarin je vrij kunt bewegen. Voor de wandelingen zijn goede schoenen met grip het beste. Als je een week retraite bij ons doet, raden we deze zeker aan. Mocht je ze niet bij je hebben, dan kan je de wandeling ook op sneakers doen. We raden het wandelen door de natuur van Ibiza af om op slippers te doen. One Day Retreat Ibiza verzorgt verder alles voor je: van yogamatten, drinken, gezonde snacks en tot de lunch. Je hoeft dus vrijwel niets mee te nemen. Ook nemen wij altijd een analoge camera mee, zodat je zelfs je telefoon this kunt laten. Ons motto is dan ook: connect to disconnect.
Wat moet ik meenemen tijdens een week retreat?
  • Meerdere setjes yogakleding.
  • Een vestje voor in de avond.
  • Goede wandelschoenen.
  • Strandlaken.
Hoe kan ik mijn one day retreat annuleren?
Vanwege de vele aanvragen en boekingen is het niet mogelijk om One Day Retreat Ibiza op korte termijn te annuleren. Tijdens het reserveren vragen we altijd een aanbetaling van 50%. Tijdens het annuleren van One Day Retreat binnen een week (7 dagen) voor de datum van de  reservering, zullen we deze aanbetaling weer retourneren. Wanneer er tussen 7 tot 1 dag(en) voor de datum van de One Day Retreat Ibiza, geannuleerd wordt, vervalt de teruggave van de aanbetaling. Natuurlijk willen we altijd met je meedenken als de datum om persoonlijke omstandigheden verplaatst dient te worden.
Hoe kan ik mijn week retreat annuleren?
Tijdens het reserveren van de yoga retreat Ibiza specials, vragen we om een aanbetaling van 50% tot een maand voor vertrek. Het overige bedrag dient 14 dagen voor vertrek binnen te zijn. Het is helaas niet mogelijk om de retreat te annuleren. Mocht je willen annuleren, dan zijn we helaas genoodzaakt om de aanbetaling te houden. Natuurlijk zullen we met je meedenken en in het geval van een wachtlijst, kunnen we je kamer gemakkelijk aan iemand anders geven. In dat geval rekenen we slechts 10% van de aanbetaling en ontvang je de overige 40% van ons terug.
Ik heb helemaal geen ervaring met yoga, is dat erg?
Nee, bij One Day Retreat is iedereen welkom. Of je nu voor het eerst wilt 'proeven' wat een yoga retreat Ibiza voor je kan betekeken. Of dat je een ervaren yogi bent. Iedereen zal iets voor zichzelf uit deze dag halen. Tijdens de mini retreats van een dag en de langere yoga retreat Ibiza, laten we je kennis maken met verschillende soorten yoga. Wil je meer lezen over deze verschillende yoga soorten? Bekijk dan de blog over dit onderwerp.
Lauri Berkhoudt wheel pose black and white, yoga retreat Ibiza